Cautare

3615 de rezultate pentru "thr marea neagra" (5.85 secunde)
Dezavuez jocul asta pe care il face Traian Basescu, un fel de alba-neagra cu alegerile. Salut initiativa celor patru ONG-uri deoarece, cand exista astfel de tendinte autoritare, care nu tin seama de reguli, legi si democratie, societatea civila are cel mai mult de pierdut.
- Pe mine nu ma veti auzi vorbind niciodata despre magie. Fie alba, fie neagra. ... Pot exista energii, influente, dar nu exista magie alba sau neagra, care sa fie hotaratoare.
Vicepresedintele PSD mai spune ca Victor Ponta nu este personajul pozitiv, iar Mircea Geoana nu a devenit peste noapte oaia neagra a partidului. ... Victor Ponta nu este personajul pozitiv, iar Mircea Geoana nu a devenit peste noapte oaia neagra a partidului.
De aceea, multi dintre cei obisnuiti cu alba-neagra prezidentiala s-or fi gandit atunci cand dl. presedinte le-a transmis sa nu se teama ca nu e criza:
INS joaca alba-neagra cu CNP-ul Cred ca nu (mai) surprinde pe nimeni: ... Iata unde poate duce aceasta alba-neagra cu legea, cu statul de drept si cu democratia!
Iata unde poate duce aceasta alba-neagra cu legea, cu statul de drept si cu democratia! In tot acest haos ce aduce, cu sine tot mai mult o stare anomica, atat la INS, cat si la Guvern este liniste.
In plus, seful PSD a precizat ca nu a facut vreo lista neagra, asa cum s-a vehiculat in presa. ... - Am primit o informatie, nu stiu de pe ce site, ca am facut o lista neagra.
Piata neagra a bijuteriilor a atins in momentul de fata cote alarmante, este de parere presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl.
Acest tip de concurenta elimina practic de pe piata brandurile populare si extinde piata neagra a tigarilor de contrabanda.
Exista o lista neagra a constructorilor Cat despre “lista neagra a constructorilor“ implicati in aceste proiecte, Szabo a declarat ca “o firma intra pe lista doar daca pericliteaza realizarea proiectului Sapard si, in acest caz, este vorba de vreo 3-4 firme care au inceput activitatea, dupa care au abandonat-o“.
In acelasi timp, doar trei-patru societati de constructii nu mai pot presta servicii pentru lucrari similare, aflindu-se pe "lista neagra " alcatuita de oficialii Agentiei. ... Astfel, se va reduce drastic rata de absorbtie a fondurilor, marcindu-se inca o bila neagra pentru autoritatile de la Bucuresti.
Datornici cu vechime Dintre cele 100 de firme aflate pe lista neagra a ITM Galati, unele nu si-au achitat comisionul lunar chiar de ani de zile.
Producatorii spun ca piata neagra este in crestere, fiind cifrata in prezent la aproximativ 40% din piata alba. Astfel, preturile filmelor scad si din cauza ca, intr-un moment de restriste pentru aceasta industrie, piata neagra vine cu oferte slabe calitativ, dar foarte avantajoase din punct de vedere financiar.
Cei 41 de functionari de pe „lista neagra“ de la Olt s-ar afla deja in atentia Comisiei de Disciplina de la nivelul DGFP, taierea nodului gordian al incompatibilitatilor din fiscul oltean, urmand sa fie facuta intr-una din urmatoarele opt zile, potrivit solicitarii ANAF.
Piata neagra a alcoolului, intretinuta si de magazinele duty-free Problema principala in opinia reprezentantilor Garant este cea a pietei negre, care se va dezvolta pe fondul acestei taxari excesive a litrului de alcool.
Noii bolizi vor fi dotati cu "cutie neagra" si radare, la fel ca un avion, in timp ce computerul de la bord va fi mereu conectat la internet.
Datornici mai putini, datorii mai mari O analiza asupra datelor reactualizate publicate de Ministerul Finantelor Publice (MFP) indica faptul ca datoriile marilor firme la bugetul de stat au crescut cu 15%, in ciuda faptului ca numarul societatilor care au intrat pe lista neagra a scazut.
Potrivit EUobserver, reglementarile privind piata neagra a fortei de munca reprezinta una dintre prioritatile Uniunii Europene, stabilite la inceputul saptamanii la Bruxelles, in cadrul masurilor destinate luptei impotriva imigratiei ilegale. ... Unele state membre UE au introdus deja sanctiuni pentru angajatorii implicati pe piata neagra a muncii.
Statisticile releva faptul ca aceasta industrie este sufocata si de produsele provenite din piata neagra, unde anual se invirt peste 200 de milioane de euro.
Unele firme folosesc autorizatiile pe post de paravan pentru a introduce uleiurile pe piata neagra a carburantilor, fara sa plateasca accizele.
google-analytics.com